In

U kan er op rekenen dat één van onze marketing managers zich verdiept in uw sector om zich het vakjargon en de trends in de sector eigen te maken. Wij willen immers dat we aan één woord van u voldoende hebben om van start te gaan… Uniek in onze samenwerking is dat de marketing managers van Blue Matters niet alleen instaan voor strategie maar tevens de basis leggen voor de inhoud en de concrete acties. Zij schrijven zelf de copyplatforms en zullen in veel gevallen ook instaan voor het volledig uitwerken van de tekst. Zij bepalen zelf de media waarlangs gepubliceerd zal worden en geven duidelijke instructies voor de presentatie. Dat is ook de reden waarom onze marketing managers steeds werken in gebruiksvriendelijke CMS- en marketing automation platforms. Op die manier kunnen zij rechtstreeks de gecreëerde inhoud publiceren. Een bijkomend voordeel is dat de time-to-market op deze manier ook tot het uiterste beperkt wordt.
Hoe gaan onze marketing managers nu concreet aan het werk? Allereerst proberen ze zo snel mogelijk een agenda op te stellen waarin ze bepalen wat de prioriteiten zijn.
Tevens spreken ze af wie wat zal doen:

  • Bij voorkeur werken onze marketing managers nauw samen met uw medewerkers die als informatieleveranciers optreden en ons de basisinhoud leveren. Deze input zal dan door ons verder worden gefinaliseerd in professionele copywriting en presentatie.
  • Vanzelfsprekend kan u ervoor kiezen om de inhoud intern te creëren. In dat geval kunnen wij optreden als eindredactie en optimaliseren wij uw informatie in functie van het medium.
  • Tenslotte bestaat de mogelijkheid dat Blue Matters autonoom artikels en informatie gaat creëren voor uw onderneming.
Recente berichten
Contact us

How can we help you?

Not readable? Change text. captcha txt