In

Voor sommige sectoren is de ontwikkeling van gespecialiseerde inhoud een gezamenlijke inspanning tussen opdrachtgever en Blue Matters.
Het regelmatig creëren van content is essentieel voor het succes van een sterke online aanwezigheid. Bij Blue Matters hebben we ervaring met bedrijven in complexe en gespecialiseerde niches van de industrie. B2B Marketing voor dit type onderneming is onze core business. En dat is ook de materie waarin we heel veel ervaring hebben opgebouwd. Bovendien volgen wij de recentste ontwikkelingen in B2B marketing steeds op vanuit het standpunt van de ondernemer.
We zijn er van overtuigd dat in de meeste gespecialiseerde ondernemingen heel veel professionele kennis aanwezig is, maar, dat het bijzonder moeilijk is om – op een overtuigende manier – deze knowhow naar buiten te brengen en te exploiteren.
Een van de manieren waarop we B2B marketing aanpakken is het uit-ontwikkelen en vertalen van uw basisideeën in eBooks, artikels op uw website, emailcampagnes en/of whitepapers. Wij helpen u met het maken van instructieve video’s en webinars, doen interviews met opinieleiders, vertalen al deze input in tips, citaten en voorbeelden, ontwerpen grafieken en pagina’s/schermen die inzicht en overzicht bieden, bewerken en optimaliseren de informatie die u naar ons doorstuurt en publiceren deze inhoud via de meest geschikte kanalen. Samengevat, we zorgen er voor dat alle acties die beschreven werden in het Workboek Online Marketing effectief worden uitgevoerd.

Recente berichten
Contact us

How can we help you?

Not readable? Change text. captcha txt