In

WordPress is een krachtig CMS (Content Management System) dat we door en door kennen en de basis vormt van onze content marketing. Bovendien hebben we een uitgebreide toolkit ontwikkeld waarmee we de standaard functionaliteit van WordPress heel specifiek kunnen uitbreiden. Deze toolkit laat ons toe om de zoekresultaten van uw website te optimaliseren, om het bezoekersgedrag in kaart te brengen, om efficiënt landingspages te maken en last but not least om efficiënte websites te maken gericht op conversie. WordPress laat ons eveneens toe om snel nieuwe artikels te plaatsen, nieuwe webpagina’s te creëren waardoor we heel kort op de bal te kunnen spelen. Op die manier verhoogt WordPress onze inzetbaarheid en efficiëntie.
Maar WordPress is ook “maar” een CMS. Misschien kan u zelf wel overweg met WordPress maar van zodra uw marketingeisen hoger worden zal u de nood voelen aan een professionele partner die u concreet helpt met strategie, inhoud en coaching. En dat is waar Blue Matters in de picture komt. Wij besteden heel veel aandacht aan de conversiemogelijkheden, analyseren in detail het individueel bezoekersgedrag en proberen op basis van deze inzichten nieuwe acties en inhoud te ontwikkelen die uw klanten en prospecten nog beter weten te overtuigen.
Tenslotte willen we beklemtonen dat uw website en de inhoud die er op gepubliceerd is, steeds uw eigendom is en blijft. Wij zorgen steeds voor een professionele setup en hosten bij één van de meest vooraanstaande hostingbedrijven. Op die manier is uw onafhankelijkheid steeds gewaarborgd.

Recente berichten
Contact us

How can we help you?

Not readable? Change text. captcha txt